Το σκέφτονται για Κάμπος στον ΠΑΟΚ

Το σκέφτονται για Κάμπος στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Το σκέφτονται για Κάμπος στον ΠΑΟΚ

bet365

Το ενδιαφέρον της Γκεντσλερμπιρλιγκί για τον Αγκολέζο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ έχει πάρει επίσημη μορφή πρότασης και στην Τούμπα το σκέφτονται…

Η Γκεντσλερμπιρλιγκί ,εδώ και καιρό, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για να αποκτήσει τον Τζάλμα Κάμπος από τον ΠΑΟΚ. Το όνομά του είναι γνωστό στην Τουρκία, καθώς εκεί αγωνίστηκε, ως δανεικός από την Πόρτο, σε Κασίμπασα, Γκεντσλερμπιρλιγκί και Κόνιασπορ.

Οι εμφανίσεις του με την ασπρόμαυρη φανέλα έχουν προσελκύσει εκ νέου το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Γκεντσλερμπιρλιγκί, που έχουν παρακολουθήσει τον Κάμπος και καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ, που εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα πριν δώσει την τελική απάντηση στην τουρκική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα