Ο Παναιτωλικός δεν αποκτά δανεικούς

Γιώργος Ντυμένος
Ο Παναιτωλικός δεν αποκτά δανεικούς

bet365

Στο Αγρίνιο εδώ και χρόνια έχουν ξεκάθαρη μεταγραφική πολιτική και δεν υφίσταται θέμα Τζανετόπουλου
Η πρόσληψη του Τραϊανού Δέλλα στον Παναιτωλικό, προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες ένα ντεμαράζ «πληροφοριών», «σεναρίων», «εικασιών», πως τα «καναρίνια» κινούνται για την απόκτηση του Ανταμ Τζανετόπουλου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μια χαρά παίκτης είναι ο 22χρονος αμυντικός και ενδεχομένως να βρίσκονταν στη λίστα των «κυανοκίτρινων». Λέμε «ενδεχομένως» για τον απλούστατο λόγο πως δεν είναι ελεύθερος.
Από την πρώτη στιγμή που οι «κυανοκίτρινοι» βρέθηκαν στη μεγάλη κατηγορία, αποφεύγουν και το τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια, τον οποιοδήποτε εγχώριο δανεισμό. Αυτό αποτελεί μία ξεκάθαρη μεταγραφική τους πολιτική και άπαντες στο Αγρίνιο απορούν, από το γεγονός πώς συντηρείται το συγκεκριμένο θέμα στην επιφάνεια. Σε βαθμό που να υπάρχει εκ μέρους τους και η σχετική ενόχληση. Στον Παναιτωλικό κρατούν μία ξεκάθαρη στάση και δεν υπάρχει η οποιαδήποτε πιθανότητα να την αλλάξουν. Απλά πράγματα.
Ο υπό δοκιμή Μαρκόβσκι σταμάτησε τις προπονήσεις με την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα