Το διπλό ρεκόρ του Αλέξανδρου (vid)

Το διπλό ρεκόρ του Αλέξανδρου (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το διπλό ρεκόρ του Αλέξανδρου (vid)

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα επτά πρώτα ματς της καριέρας του ως γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και θέλει να γράψει τη δική του ιστορία. Τι απαντά on camera για τους στόχους του.

Ο Αθηναίος «κίπερ» του «Δικεφάλου» βρίσκεται μπροστά σε μια διπλή πρόκληση. Είναι, ήδη, ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που δεν έχει δεχθεί γκολ στα επτά πρώτα επίσημα ματς. Τα ρεκόρ του Απόστολου Σαββουλίδη και του Αντε Κόβιτς, αποτελούν προ πολλού παρελθόν.

Στο πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε πέντε αγώνες κρατώντας το μηδέν για 450 λεπτά, αλλά προφανώς και απέχει αρκετά λεπτά από το φετινό ρεκόρ του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος με τον Ατρόμητο έκανε 765’ λεπτά για να δεχθεί γκολ. Πάντως, είναι μέσα στους προφανείς… στόχους του.

Ο ίδιος, πάντως, δεν αγχώνεται καθόλου για τους αριθμούς και τα ρεκόρ, όπως εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα.

Ο Κώστας Χαλκιάς είχε κρατήσει απαραβίαστη την εστία του ΠΑΟΚ για 769’ λεπτά την σεζόν 2009-’10. Ο Γκουστάβο Μαντούκα τον είχε νικήσει στο 48ο λεπτό του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 28 Νοεμβρίου του 2009 και είδε κάποιον ποδοσφαιριστή (Ντιμπαλά) να τον νικάει ξανά στις 2 Φεβρουαρίου του 2010, όταν ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποκλείστηκε από το κύπελλο.

Είχαν μεσολαβήσει εννιά σερί ματς, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου δεν δέχθηκε γκολ: ΠΑΟΚ – Λάρισα 1-0, Καβάλα – ΠΑΟΚ 0-0, Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 0-2, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 1-0, Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0, Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2 (κυπ.), Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών 1-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα