Αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού στην πίτα των Guerreros

Γιώργος Ντυμένος
Αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού στην πίτα των Guerreros

bet365

Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος τoυ Παναιτωλικού βρέθηκε στην εκδήλωση των «GUERREROS» λίγες ώρες μετά τον θριαμβευτικό διπλό επί του Ατρομήτου.
Κοντά στους φίλους του Παναιτωλικού βρέθηκαν χθες οι παίκτες των «κυανοκίτρινων». Λίγες ώρες μετά τη νίκη στο Περιστέρι, μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Σ.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – GUERREROS και γνώρισαν την αποθέωση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην εκδήλωση του Σ.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – GUERREROS για τον εορτασμό των 12 χρόνων λειτουργίας και την κοπή της πίτας, βρέθηκαν μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο οι ποδοσφαιριστές μας Δημήτρης Κυριακίδης, Τάσος Τσοκάνης, Δημήτρης Χαντάκιας, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος Μάκη Μπελεβώνη. Οι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν φανέλα της ομάδας και μπάλα, με τις υπογραφές όλων. Η εκδήλωση είχε έντονο Παναιτωλικό χρώμα, με βραβεύσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, ομιλίες και μουσικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα