Παίρνει Πάλτσιτς και Μενσά η ΑΕΛ (vids)

Παίρνει Πάλτσιτς και Μενσά η ΑΕΛ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Παίρνει Πάλτσιτς και Μενσά η ΑΕΛ (vids)

bet365

Μεταγραφών συνέχεια στην ΑΕΛ με τους... βυσσινί να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση των Ματέι Πάλτσιτς και Ντερίκ Μενσά.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΛ, με τους... βυσσινί να κλείνουν έτσι τις κινήσεις τους στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας δύο ποδοσφαιριστές από ομάδες της Σλοβενίας. Ο ένας είναι ο Ντερίκ Μενσά για τον οποίο είχαμε αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ βρίσκεται στην Λάρισα και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και να τεθεί στην διάθεση του Ηλία Φυντάνη.

Δεξί μπακ από την Μάριμπορ στην ΑΕΛ

Ο δεύτερος είναι ο Σλοβένος Ματέι Πάλτσιτς που αγωνιζόταν στην Μάριμπορ. Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα βρίσκεται στην Λάρισα το βράδυ και αφού περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ θα ανακοινωθεί. Ο Πάλτσιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόπερ όπου σε τέσσερα χρόνια έπαιξε 95 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 8 γκολ, δείχνοντας πως είναι ένα δεξί μπακ που του αρέσει να ανεβαίνει ψηλά.

Οι εμφανίσεις του στην Κόπερ προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Μάριμπορ με τους μόνιμους πρωταθλητές Σλοβενίας να τον αποκτούν το 2016. Με τα χρώματα της Μάριμπορ έχει παίξει 24 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει.

Ο Πάλτσιτς είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σλοβενίας, ενώ έχει και μία συμμετοχή στην Ανδρών. Όπως αναφέραμε είναι ένα δεξί μκπακ που του αρέσει να ανεβαίνει ψηλά και να κάνει παιχνίδι απειλώντας και επιθετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν δίνει βαρύτητα στην άμυνα.

Με τις δύο αυτές κινήσεις οι... βυσσινί κλείνουν τις μεταγραφές τους τον χειμώνα, εκτός φυσικά αν υπάρξει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα