Μια ήττα που θα ερχόταν και τώρα ΠΑΣ για τον Ατρόμητο!

Μια ήττα που θα ερχόταν και τώρα ΠΑΣ για τον Ατρόμητο!

Νίκος Μαρούδας
Μια ήττα που θα ερχόταν και τώρα ΠΑΣ για τον Ατρόμητο!

bet365

Ήδη πίσω τους έχουν αφήσει την ήττα από τον Παναιτωλικό στον Ατρόμητο, που έχουν στρέψει την προσοχή τους στον ΠΑΣ και στην δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το απόγευμα της Κυριακής στο Περιστέρι είδαμε ίσως τον χειρότερο φετινό Ατρόμητο. Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος εδώ κι εβδομάδες άφηνε άπαντες με το στόμα ανοιχτό μετά από κάθε παιχνίδι είτε στο Περιστέρι είτε μακριά από αυτό.

Την Κυριακή ωστόσο, ήρθε και η πρώτη μέτρια προς κακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με ήττα από τον Παναιτωλικό. Το θετικό σε όλο αυτό είναι η αντίδραση των ανθρώπων του Ατρόμητου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Πέρα των έντονων παραπόνων που είχαν από τον Αρετόπουλο, κυρίως για την φάση πριν την γκολάρα του Ρόσα και λιγότερο για την μη αποβολή του Ροντρίγκες με δεύτερη κίτρινη στη φάση του πέναλτι, μιλούσαν για μια ήττα που θα ερχόταν. Χαρακτηριστική είναι και η ατάκα που λεγόταν «εντάξει, δεν γίναμε ξαφνικά και Μπαρτσελόνα, κάποτε θα χάναμε».

Η αντίδραση αυτή από μόνη της δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στο Περιστέρι ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται. Φυσικά απολαμβάνουν την τρομερή πορεία που κάνουν φέτος, αλλά ποτέ δεν μίλησαν για κάτι παραπάνω από την Ευρώπη. Έτσι, η χθεσινή ήττα όσο και αν τους ξενέρωσε όλους, δεν άλλαξε κάτι για τη συνέχεια. Ήδη μετά το ματς άκουγες διοίκηση, προπονητή και παίκτες να λένε «και τώρα ο ΠΑΣ».

Ο μεγάλος στόχος ενός τίτλου...

Ακολουθεί μια πολύ δύσκολη συνέχεια για τον Ατρόμητο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτή που ήθελαν στο Περιστέρι, καθώς μετά την Ευρώπη ο μεγάλος στόχος ήταν το Κύπελλο. Ίσως η δυσκολότερη κλήρωση για τον Ατρόμητο ήταν αυτή, αν αναλογιστεί κι όλας κάποιος πως στα δύο ματς με τον «δικέφαλο» του βορρά δεν θα αγωνιστούν οι Ουάρντα, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης. Βέβαια, ήδη στο ματς του πρωταθλήματος στην Τούμπα η ομάδα του Κάναντι έδειξε πως ξέρει να καλύψει αυτά τα κενά κι όλοι θυμόμαστε πως έχασε εκείνο το παιχνίδι...

Ο Ατρόμητος θα ψάξει την υπέρβαση μέσω του Κυπέλλου ακόμα και μετά από αυτή την κλήρωση. Οι Περιστεριώτες δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Ακόμα και στην μοναδική κλήρωση η οποία του στερεί αυτομάτως τρεις βασικές μονάδες θα τα δώσουν όλα και πιστεύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Φέτος η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει δείξει με τον καλύτερο τρόπο πως δεν φοβάται κανέναν. Και ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου, είναι πιο μεγάλος από κάθε άλλη χρονιά μετά την ξέφρενη πορεία που έχει κάνει φέτος ο Ατρόμητος.

Η αντίδραση που... περνά από τα Γιάννενα!

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα όμως, το αμέσως επόμενο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα είναι κομβικό. Ο Ατρόμητος χωρίς τον Ουάρντα (τιμωρημένος για το παιχνίδι αυτό αλλά και για το επόμενο με την ΑΕΛ) καλείται να βγάλει αντίδραση σε μια πολύ ιδιαίτερη έδρα. Αν το κάνει, θα συνεχίσει να... τρελαίνει κόσμο. Αν όχι θα βάλει δύσκολα στον ίδιο του τον εαυτό, αλλά θα έχει δρόμο και παιχνίδια να κλειδώσει τουλάχιστον την τέταρτη θέση.

Αμέσως μετά τον ΠΑΣ ακολουθεί το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στην Τούμπα, υποδέχεται την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, πάει στην Λαμία για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Πέντε δύσκολα παιχνίδια και αμέσως μετά από αυτά στο Περιστέρι πάει ο Ολυμπιακός! Πρόγραμμα πραγματικά... φωτιά για τον Ατρόμητο, που δεν σταματά εκεί!

Μετά τον Ολυμπιακό την 21η αγωνιστική, οι Περιστεριώτες πηγαίνουν στην Τρίπολη κι αμέσως μετά φιλοξενούν την ΑΕΚ. Δύσκολη είναι η συνέχεια και μετά την ΑΕΚ, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχουν κριθεί και πολλά. Ο Νταμίρ Κάναντι έχει δείξει πως ξέρει τον τρόπο να διαχειρίζεται πολλά και δύσκολα παιχνίδια στη σειρά και δεδομένα με την επιστροφή Μανούσου, αλλά και με τον επιθετικό ή εξτρέμ που θα αποκτηθεί θα έχει ακόμα δύο σημαντικές λύσεις στα χέρια του γι' αυτά τα παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα