Καραπαπάς: «Πολλή ταραχή στον υπόνομο...»

Gazzetta team
Καραπαπάς: «Πολλή ταραχή στον υπόνομο...»

bet365

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σήκωσε το «γάντι» κι απάντησε στην τοποθέτηση της ΑΕΚ κάνοντας λόγο για υπονόμους και λαθρεμπόρια.

Ολυμπιακός - Λαμία με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το «γαϊτανάκι» των δηλώσεων, των ανακοινώσεων και των τοποθετήσεων μεταξύ των προσεχώς αντίπαλων στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ξεκίνησε και όπως φαίνεται θα κρατήσει.

Ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε μέσω facebook, με αφορμή τη θέση της ΑΕΚ για «βλάκες κι ανεπάγγελτους», αναφέροντας:

«Πολύ ταραχή στον υπόνομο... Χίλες φορές να περνάς τη ζωή σου σε πολιτικά γραφεία (αν και ο Αγραφιώτης πέρασε μόνο τρια χρόνια δουλεύοντας στο Υπουργείο), παρά με τον υπόκοσμο.

Χίλιες φορές να είσαι ανεπάγγελτος (αν και ο Αγραφιώτης δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος) παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό! (επεξήγηση για πραγματικούς βλάκες: Όχι την περιοχή...)».

Το «ιστορικό» της επικοινωνιακής σύγκρουσης από το βράδυ της Κυριακής:

Αρχικά, μέσω διαρροής, οι Πειραιώτες πήραν θέση για τη διαιτησία Στυλιαρά στην αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για λάθη που ευνόησαν τους γηπεδούχους.

Σειρά είχε η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Ολυμπιακού, Δημήτρη Αγραφιώτη, στην κλήρωση του Κυπέλλου, που έφερε τις δυο ομάδες αντιμέτωπες, για τον... δρόμο των αγώνων μεταξύ τους στους «8».

Ακολούθησε η θέση της Ένωσης, απευθυνόμενη στον Αγραφιώτη, πως «δεν απαντάει σε βλάκες κι ανεπάγγελτους». Παράλληλα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας των «κιτρινόμαυρων», Ανδρέας Δημάτος, έστειλε το δικό του «μήνυμα» για τη συνέχεια.

Μένει να φανεί αν και πότε θα πέσουν οι τόνοι, που ανέβηκαν απότομα ψηλά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα