Έτοιμος ο Σιμόες, τρία προβλήματα για Χιμένεθ

Έτοιμος ο Σιμόες, τρία προβλήματα για Χιμένεθ

Δημήτρης Βέργος
Έτοιμος ο Σιμόες, τρία προβλήματα για Χιμένεθ

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων στην ΑΕΚ. Εκτός έμειναν οι Τάσος Μπακασέτας και Ούρος Τσόσιτς που ακολούθησαν θεραπεία καθώς και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι λόγω ίωσης.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Μάντσεστερ Γιουν. - Στόουκ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αποθεραπεία είχε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο χθεσινό 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει με ικανοποίηση και τον Αντρέ Σιμόες να προπονείται κανονικά και να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Ένωσης.

Αντίθετα λόγω ίωσης απουσίαζε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα μετά το διάστρεμμα που αποκόμισε στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά τον Ούρος Τσόσιτς, ο Σέρβος στόπερ ακολούθησε και σήμερα θεραπεία.

Ο Μανόλο χιμένεθ έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Τρίτη με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να επιστρέφουν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα