Δημάτος: «Στηρίζουμε την ομάδα μας, δεν ασχολούμαστε με σαχλαμάρες»

Δημάτος: «Στηρίζουμε την ομάδα μας, δεν ασχολούμαστε με σαχλαμάρες»

Gazzetta team
Δημάτος: «Στηρίζουμε την ομάδα μας, δεν ασχολούμαστε με σαχλαμάρες»

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στο «καυτό» πρόγραμμα της Ένωσης και τόνισε πως η ομάδα δεν θα πρέπει να επηρεάζεται.

Μάντσεστερ Γιουν. - Στόουκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου που φέρνει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, το πρόγραμμα που ακολουθεί για την Ένωση είναι βαρύ, λαμβάνοντας υπόψη ότι τον ερχόμενο μήνα υπάρχουν και τα παιχνίδια για το Europa League με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος κάλεσε όλους να στηρίξουν την ομάδα στο διάστημα που ακολουθεί, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει κανείς να επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες, αναφερόμενος πιθανότατα στις δηλώσεις του εκπροσώπου του Ολυμπιακού στην κλήρωση, Δημήτρη Αγραφιώτη.

«Οι 38 μέρες με 10 αγώνες, που θα κρίνουν τα πάντα σε τρεις διοργανώσεις. Στηρίζουμε την ομάδα μας, δεν ασχολούμαστε με σαχλαμάρες και πάμε γερά», έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος στο facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα