Ερχεται ο Μολέδο, ακολουθεί ο φορ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ερχεται ο Μολέδο, ακολουθεί ο φορ

bet365

Οι τελευταίες συζητήσεις ανάμεσα στις (πολλές) εμπλεκόμενες πλευρές αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα, με το Βραζιλιάνο στόπερ να ανηφορίζει Τρίτη ή Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Τι παίζει στον ΠΑΟΚ με φορ;

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός Πειραιώς – Λαμία αν σημειωθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ έχει «κλειδώσει» το θέμα του δανεισμού του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό και το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στις τελευταίες επαφές που θα έχει ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός με τη διοίκηση των «πρασίνων» αναφορικά με τις οφειλές του.

Ο «Δικέφαλος» θα παραχωρήσει ως ελεύθερο (και πληρωμένο ως το καλοκαίρι) τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και τον Εργκίς Κάτσε με καθεστώς συνιδιοκτησίας (50-50) των δύο ομάδων ως το καλοκαίρι όταν και θα ξανασυζητήσουν τους όρους της παραχώρησης του Αλβανού μέσου, που μέχρι τότε θα πληρώνεται από τον ΠΑΟΚ.

Αν όχι μέχρι σήμερα αργά το βράδυ, το αργότερο την Τρίτη (17/1) ο Μολέδο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο των έξι μηνών , αφού περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Μέχρι τώρα οι «ασπρόμαυροι» έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στο θέμα Μολέδο και έχουν αφήσει στην άκρη -δύο εβδομάδες πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου- τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνονται επαφές και συζητήσεις, όμως δεν έχει μπει κανένα από τα ανοικτά θέματα στην τελική ευθεία του.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ασχοληθεί με περιπτώσεις σαν αυτές του Λέοβατς (στην Τούμπα περιμένουν τον ατζέντη του και την πρόταση που είπε ότι θα φέρει) και του Μπρκιτς, αλλά και να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον επιθετικό που θέλουν να φέρουν στην ομάδα, άσχετα με την οριστική εξέλιξη του θέματος Πρίγιοβιτς, που δεν έχει κλείσει, ότι κι αν δηλώνει ο πρόεδρος της Ρεν, που φαίνεται πως έχει κάνει την πιο σοβαρή προσέγγιση, αλλά εισέπραξε το διπλό όχι από τον ΠΑΟΚ στις προτάσεις των 3 και 4 εκατ. ευρώ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ψαχτεί για το φορ που θέλουν να αποκτήσουν, έχουν ξεκαθαρίσει δύο-τρεις περιπτώσεις επιθετικών (ο ένας αγωνίζεται σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα), ωστόσο όλα θα έρθουν στο προσκήνιο μετά το τέλος της υπόθεσης Μολέδο. Ανάμεσα τους και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη αμυντικού μέσου για τη θέση «6».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα