Μαραγκός: «Ήταν εκνευρισμένος ο Ουζουνίδης»

Μαραγκός: «Ήταν εκνευρισμένος ο Ουζουνίδης»

Gazzetta team
Μαραγκός: «Ήταν εκνευρισμένος ο Ουζουνίδης»

bet365

Ο Σπύρος Μαραγκός δεν έκρυψε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εκνευρισμένος και γι΄ αυτό τον λόγο δεν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με το Λεβαδειακό.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Συγκεκριμένα είπε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τις δηλώσεις του στη «Nova»:

«Για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς καταφέραμε και χάσαμε. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα γι΄ αυτό το ματς, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός.

Δεν γίνονται ευκαιρίες εναντίον μας και δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είναι πολύ δύσκολες στιγμές γιατί η ομάδα στο 2ο ημίχρονο έπαιξε λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες εμφανίσεις, όμως αυτό δεν αρκεί».

Για την απουσία του Ουζουνίδη από τη συνέντευξη Τύπου και το κλίμα στα αποδυτήρια: «Ήταν εκνευρισμένος. Δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Το κλίμα είναι φυσιολογικό να μην είναι καλό. Ο κόσμος έχει κάνει μεγάλη υπομονή και έχει ανεχτεί πάρα πολλά. Αυτό που ζητάει και θέλουμε και εμείς είναι οι παίκτες να είναι ανταγωνιστικοί. Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι γιατί στα εκτός έδρας παιχνίδια τα αμυντικά μας καθήκοντα είναι σε χαμηλό βαθμό».

Για τον τραυματισμό του Μουνιέ: «Θα το δούμε τη Δευτέρα αν και φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός. Μάλλον θλάση».

Για το αν υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη ποιότητας: «Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες στιγμές. Είναι κάποια παιδιά που είναι να φύγουν, κάποια που θα μείνουν και κάποια που θα έρθουν. Το θέμα ποιότητας δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο, αλλά κάτι λείπει. Είναι κάτι που δεν βάζουν, δεν βάζουν την ψυχή τους να αλλάξουν ένα αποτέλεσμα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα