Δώνης: «Ξέρω πως είναι να πας στο σχολείο και να μην έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Δώνης: «Ξέρω πως είναι να πας στο σχολείο και να μην έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Χρήστος Δώνης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του «τριφυλλιού» για την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας στη Λιβαδειά, δηλώνοντας πως ξέρει τι σημαίνει «Παναθηναϊκός».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23χρονου επιθετικού στη NOVA:

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που οπισθοχωρήσαμε. Ο Λεβαδειακός έκανε γκολ τις δύο ευκαιρίες και το έκανε πιο εύκολο. Βιώνουμε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Καταλαβαίνω τον κόσμο. Πρώτα από όλα θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο. Σίγουρα ο κόσμος έχει παράπονα και είναι φυσιολογικό. Πήγαμε με όλα τα παιδιά να ζητήσουμε συγγνώμη. Εγώ με τον Δημήτρη κάτσαμε λίγο παραπάνω. Ξέρω τι σημαίνει να χάνει ο Παναθηναϊκός.

» Ξέρω τι είναι να πρέπει να πας στο σχολείο και να μην έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Είμαστε εδώ και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε. Από την στιγμή που πετυχαίνεις ένα γκολ παίρνεις αυτοπεποίθηση. Δεν έχω πρόβλημα όπου και να με βάλει ο προπονητής. Η δουλειά μου είναι να προσπαθήσω. Ο πατέρας μου ξέρει τι είναι ο Παναθηναϊκός και οι συμβουλές που μου δίνει είναι για το πως θα βγει η ομάδα από αυτή την κατάσταση. Όσοι είμαστε πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε. Κάθε ματς να το βλέπουμε ξεχωριστά. Ελπίζω από τη νέα χρονιά να φτιάξουν πράγματα. Είναι λογικό ο προπονητής να είναι προβληματισμένος αφού δεν βγαίνουν αυτά που δουλεύουμε στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα