Κάναντι: «Φάουλ πριν το γκολ του πιο τυχερού Παναιτωλικού»

Κάναντι: «Φάουλ πριν το γκολ του πιο τυχερού Παναιτωλικού»

Νίκος Μαρούδας
Κάναντι: «Φάουλ πριν το γκολ του πιο τυχερού Παναιτωλικού»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως υπάρχει φάουλ στον Ντιγκινί, πριν το γκολ που σημείωσε ο Παναιτωλικός, τον οποίο χαρακτήρισε πιο τυχερό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με την τύχη να είναι υπέρ του Παναιτωλικού. Δώσαμε το τρίτο ματς σε 6 μέρες και είχαμε επενδύσει πολλά σε αυτό. Είχαμε καλή απόδοση, αλλά δεν είχαμε το αποτέλεσμα και μας στεναχωρεί πολύ. Το ματς θα είχε διαφορετική εξέλιξη στο φάουλ που δεν δίνεται στον Ντιγκινί, που θα έπρεπε να δοθεί και κάποια κάρτα. Έτσι ήρθε η ήττα, αλλά είχαμε μια καλή παρουσία».

Για το αν έπρεπε να εκτελέσει άλλος το πέναλτι και όχι ο Ουάρντα, επειδή ο Κυριακίδης τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Παναιτωλικό: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν μπαίνει το πέναλτι είναι όλα λάθος, αν μπει όλα είναι σωστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα