Πέλκας: «Συναρπαστικό το πρωτάθλημα, δεν μας αγχώνει η κορυφή»

Gazzetta team
Πέλκας: «Συναρπαστικό το πρωτάθλημα, δεν μας αγχώνει η κορυφή»

bet365

Την εκτίμηση πως το φετινό πρωτάθλημα θα παιχθεί μέχρι το τέλος και πως όλα μπορούν να συμβούν εξέφρασε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα ο εκ των σκόρερ των Θεσσαλονικέων, Δημήτρης Πέλκας.

Ο Έλληνας μέσος διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στην Κέρκυρα, στην εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ, με την οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβηκε ξανά στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ που πέτυχε: «Δεν ήταν εύκολο, γλιστρούσε αρκετά ο αγωνιστικός χώρος από την αρχή, έπεσα, σηκώθηκα και ανέκτησα την κατοχή της μπάλας. Γνωρίζοντας που βρίσκεται η εστία, σούταρα».

Για το ποιο είναι πιο σημαντικό, το μηδέν στα μετόπισθεν ή τα τρία γκολ στην επίθεση: «Και τα δυο είναι σημαντικά. Σαφώς να μην δέχεσαι γκολ αλλά και να έχεις ευκαιρίες για να σκοράρεις. Στο τέλος είχαμε αρκετές για άλλα γκολ, έχουμε κάνει λάθη γιατί ακόμη και σε παιχνίδια που κερδίζεις, κάνεις λάθη, θα το ξαναδούμε το παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για το πρωτάθλημα: «Προσωπικά το πιστεύω. Όλοι το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Δεν με αγχώνει η κορυφή. Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Έναν βαθμό πίσω, έναν μπροστά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το αν θα παίξουν ρόλο τα ντέρμπι στον τίτλο: «Σίγουρα θα παίξουν ρόλο τα μεταξύ μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πέντε ματς. Τα πάντα μπορεί να συμβούν. Υπάρχουν ομάδες ικανές να κόψουν βαθμούς, θα είναι συναρπαστικό φέτος το πρωτάθλημα».

Για την υπόκλιση στον κόσμο στου ΠΑΟΚ: «Τόσος κόσμος ήρθε με καράβι, μετά από έξι ώρες ταξίδι. Μας έδωσαν θετική ενέργεια, βρέθηκαν δίπλα μας, ήταν το λιγότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα