Η συνάντηση Βασιλειάδη - Γραμμένου, το VAR και το ποσοστό από το στοίχημα

Δημήτρης Τομαράς
Η συνάντηση Βασιλειάδη - Γραμμένου, το VAR και το ποσοστό από το στοίχημα

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θα έχει εντός της προσεχούς εβδομάδας συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο για το VAR και άλλα θέματα. Αναζητείται η φόρμουλα να παίρνουν οι ομάδες ποσοστό από το στοίχημα.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης θα έχει μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τα πει από κοντά με τον κ. Γραμμένο, πρόεδρο της ΕΠΟ για διάφορα ζητήματα. Προφανώς και θα συζητηθούν και οι απειλές στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ αλλά και η επιστολή που του εστάλη με σφαίρα μέσα, πλην όμως ένα βασικό ζήτημα στην ατζέντα τους θα είναι το VAR.
Στην συζήτηση έχει συμφωνηθεί να είναι παρών και ο Yπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, διότι το VAR συνδέεται και με αρμοδιότητες του Υπουργείου του. Από εκεί και πέρα η πλευρά του κ. Βασιλειάδη φαίνεται να συναινεί στο να παίρνουν οι ομάδες το ποσοστό από το στοίχημα που δικαιούνται. Πλην όμως υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Η τροϊκα που διαχειρίζεται τόσα θέματα και δίνει οικονομικές κατευθύνσεις το θεωρεί ως απόδοση φόρων προς τρίτους και την προηγούμενη φορά που έγινε ανάλογη προσπάθεια για να περάσει το θέμα αυτό και να εισπράττουν τα χρήματα οι ομάδες είπε κατηγορηματικά 'όχι'. Έτσι αναζητείται μία φόρμουλα ώστε να αποδίδονται αυτά τα ποσά στις ομάδες και παράλληλα να μην υπάρχει και πρόβλημα με την τρόϊκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα