Μώραλης: «Ως εδώ με τις αθλιότητες του Ζουράρι»!

Μώραλης: «Ως εδώ με τις αθλιότητες του Ζουράρι»!

Δημήτρης Τομαράς
Μώραλης: «Ως εδώ με τις αθλιότητες του Ζουράρι»!

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, πήρε θέση σχετικά με τις τοποθετήσεις του Κώστα Ζουράρι, σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι, ο Δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες μια αήθους επίθεσης από τον κ. Ζουράρι, ο οποίος ασκεί καθήκοντα Υφυπουργού Παιδείας της χώρας μας, με απόφαση του Πρωθυπουργού. Τέτοιου είδους δηλώσεις, προκαλούν το κοινό αίσθημα και προκαλούν τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, καθώς και όλους τους Πειραιώτες, ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουν. Τέτοιους είδους δηλώσεις διαιρούν, σε μια εποχή που είναι αναγκαίο όσο ποτέ, όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι. Η ανοχή και η υπομονή για τον κ. Ζουράρι έχουν τα όριά τους. Πρόκειται για ένα ακόμα πρωτοφανές παραλήρημα από τον Υφυπουργό... Παιδείας ο οποίος καταφέρεται κατ' επανάληψη με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτήν την φορά ξεπερνώντας ακόμα και τον εαυτό του, αναφέρθηκε με εξίσου υβριστικά σχόλια εναντίον και της ιστορικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια στην οποία εκλέγεται. Ως εδώ με τις αθλιότητες του εν λόγω κυρίου. Εάν ο ίδιος δεν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί άμεσα, αναμένουμε από τους πολιτικούς του προϊστάμενους, τουλάχιστον το αυτονόητο: την αντικατάσταση του από Υφυπουργός Παιδείας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα