Τσαμπούρης: «Δεν έπρεπε να ξεκινήσει»

Gazzetta team
Τσαμπούρης: «Δεν έπρεπε να ξεκινήσει»

bet365

Ο μπακ του Λεβαδειακού σχολίασε πως υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού για τους ποδοσφαιριστές, στο σημερινό ματς της Βοιωτίας
Στο ότι η σημερινή αναμέτρηση της Λιβαδειάς δεν έπρεπε να ξεκινήσει, στάθηκε ο Σάββας Τσαμπούρης μιλώντας στην κάμερα της NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Οι συνθήκες, όπως είδατε κι εσείς, ήταν πολύ δύσκολες για όλους. Για μας τους αθλητές υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού, για τους τηλεθεατές, για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο νομίζω ότι δεν έπρεπε να γίνει αυτό το παιχνίδι».
Για το αν πάρθηκε η πιο σωστή απόφαση:
«Θεωρώ ναι γιατί και να συνεχιζόταν εκτός απ' τον κίνδυνο τραυματισμού, δε συζητάμε για ποδόσφαιρο, νομίζω θα πήγαινε στην τύχη, ποιος θα σκοράρει, από μια στραβοκλωτσιά, από μια κόντρα, από οτιδήποτε, οπότε δεν είναι δίκαιο για το άθλημα».
Για το αν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι:
«Εντάξει, δεν τον γνωρίζω τον κανονισμό, ο διαιτητής νομίζω βγαίνει νωρίτερα, ελέγχει, αν έκρινε ότι έπρεπε να ξεκινήσει, καλά έκανε και το ξεκίνησε. Αλλά, νομίζω ότι δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα στα δέκα λεπτά που αγωνιστήκαμε».
Για την ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική:
«Δυστυχώς συνεχίστηκε και στο Κύπελλο, όπου είχαμε δεύτερη άσχημη εμφάνιση. Σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτική εικόνα της ομάδας του Λεβαδειακού αυτή, ήταν δυο άσχημα αποτελέσματα, η ζωή είναι έτσι, έχει και τα κακά αποτελέσματα, τα άσχημα, έχει και τα καλά, σκοπός είναι να το ανατρέψουμε, είναι στο χέρι μας, νομίζω ότι είμαστε καλή ομάδα, το έχουμε αποδείξει έναν ολόκληρο γύρο και θα το ανατρέψουμε».
Για το αν ο διαιτητής τους ρώτησε στο 10ο λεπτό αν θέλουν να συνεχίσουν το παιχνίδι:
«Όχι, η δήλωσή του ήταν να περιμένουμε πέντε λεπτά, να μπούμε εντός εισαγωγικών στα αποδυτήρια, αν συνεχιστεί έτσι είναι σχεδόν απίθανο να συνεχιστεί το παιχνίδι. Νομίζω δεν ήταν ερώτηση, ήταν μια συζήτηση που κάναμε με τον διαιτητή κι οι δύο αρχηγοί, ήταν ρητορικό το ερώτημα 'θέλετε να συνεχίσετε ή όχι', είχε πάρει την απόφασή του. Νομίζω, αν έχουμε και χιούμορ, όπου υπάρχει Παναθηναϊκός φέτος είναι και οι ειδικές συνθήκες, μία χιόνι στη Λαμία, μία νερό εδώ, νομίζω τον κυνηγάει λίγο άσχημα η χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα