Έχει αξία η άποψη του Ζουράρι;

Έχει αξία η άποψη του Ζουράρι;

Έχει αξία η άποψη του Ζουράρι;

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος θυμήθηκε παλιότερη δήλωση του Κώστα Ζουράρι και εξηγεί γιατί δεν τον απασχολούν οι απόψεις του…  

Ο Υφυπουργός Παιδείας ιντριγκάρεται να ασχολείται ο κόσμος μαζί του. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα ήταν από τους καλύτερους πελάτες των MEDIA. Κάποιοι χαρακτηρίζουν τις απόψεις του αιρετικές, επαναστατικές. Προσωπικά, δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ αυτόν τον χαρακτηρισμό για έναν άνθρωπο που σε επίπεδο (πολιτικής) ιδεολογίας έκανε κυβίστηση και από του ΚΚΕ Εσωτερικού έγινε Ανεξάρτητος Έλληνας και σήμερα είναι μέλος της Κυβέρνησης. Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτόν τον όρο για έναν άνθρωπο ο οποίος το 2009 ήταν εκ των ιδρυτών του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου και υποστήριζε ότι «όποιος παραχωρεί όνομα, παραχωρεί έδαφος» και σήμερα μας λέει ότι «θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι αν προτείνει προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια ή στη Χιλή». Είχε πει εξάλλου και το μυθικό «στα παπάρια μου», όταν είχε ρωτηθεί για τις προτάσεις του Τσίπρα.

Δεν γνωρίζω αν η μόρφωση οδήγησε στην παραμόρφωση. «Στα παπάρια μου» ή «στα μέζεά μου» που λέει και ο ίδιος. Δεν έχει μείνει κάτι που να περιμένω από τον άνθρωπο που έχει πει επίσης… «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει». Στην παπαρολογία της εποχής, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Μέχρι και για να διαβάσεις τις περίεργες ερωτικές περιπέτειες ενός «επαναστατικού» μυαλού όπως (λένε ότι) είναι ο Υφυπουργός Παιδείας.

Κάποτε είχε ερωτηθεί για τον Ζουράρι η Λιάνα Κανέλλη και είχε απαντήσει… «δεν τον παίρνω τοις μετρητοίς. Όλα αυτά τα κάνει για να τραβήξει τα φώτα πάνω του. Εντάξει, άμα θέλει να αποφασίσει μόνος του το Rising Star ας το κάνει». 

Ο Ζουράρις είπε σήμερα «ποιος τον γ...ει τον Άρη» εξοργίζοντας μια μεγάλη κοινωνική ομάδα. Μπορεί τώρα να κάθεται και να καμαρώνει με τη νέα του επιτυχία, αλλά έχει αξία η άποψή του; Για μένα, καμία. Όπως κι αυτές που εκφράζει για ζητήματα εθνικής σημασίας με την ελαφρότητα του καφενέ. Απλά λυπάμαι που αυτός ο άνθρωπος κατέχει νευραλγική θέση στην Κυβέρνηση. Γιατί το πρόβλημα του Έλληνα ήταν, είναι και θα είναι η έλλειψη παιδείας.

Best of internet