Κωνσταντίνου: «Δεν έπρεπε να το ξεκινήσει»

Κωνσταντίνου: «Δεν έπρεπε να το ξεκινήσει»

Κωνσταντίνου: «Δεν έπρεπε να το ξεκινήσει»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για την διακοπή στη Λιβαδειά και για τον Τάκη Λουκανίδη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο Κωνσταντίνου τόνισε στην κάμερα της Nova: «Ο διαιτητής είπε ότι διακόπτει το παιχνίδι λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων». 

Για τον αν ενημερώθηκαν οι ομάδες για ποιον λόγο άρχισε το παιχνίδι: «Είχαμε μια ενημέρωση πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ότι στα σημεία που πήγε ο διαιτητής η μπάλα κυλούσε, έπρεπε να το ξεκινήσει, το ξεκίνησε, είδε ότι η βροχή συνεχιζόταν και πιο έντονα και αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι, το οποίο θα γίνει αύριο την ίδια ώρα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός αντέδρασε πριν πάρει την απόφαση ο διαιτητής: «Σαφώς του είπα ότι κατά την άποψη τη δική μου και σαν ποδοσφαιριστής που υπήρξα, μπορεί στα σημεία στο κέντρο του γηπέδου να κυλάει η μπάλα και το είδα κι εγώ, αλλά στις δύο εστίες δε νομίζω. Είναι επικίνδυνο, κατά τη δική μου άποψη δεν πρέπει να το ξεκινήσετε».

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρθηκε και στον Τάκη Λουκανίδη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. «Θέλω να πω ότι είναι τιμή για μένα ότι ήμουν συμπαίκτης με τον Τάκη τον Λουκανίδη. Κατά την άποψη τη δική μου απ' το 1963 που πήγα στον Παναθηναϊκό κι έγινα συμπαίκτης με τον Τάκη, είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που' χει περάσει ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα. Νομίζω ότι η απώλειά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για την οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι πολύ σημαντική. Εμείς σαν Παναθηναϊκός πρέπει τον Τάκη τον Λουκανίδη να τον έχουμε υπόδειγμα και να λέμε το πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι στις ακαδημίες τις δικές μας και να παρακαλάμε να γίνουν ποδοσφαιριστές σαν τον Τάκη τον Λουκανίδη».

Για τις πολλές θέσεις στις οποίες είχε αγωνιστεί: «Όταν ξεκίνησε από το Ορφανοτροφείο στη Δράμα, ο Τάκης ο Λουκανίδης ξεκίνησε από τερματοφύλακας, αλλά ήταν τόσο μεγάλο το ταλέντο του εκτός από τη μεγάλη περιοχή που γι' αυτό αναγκάστηκαν στο Δόξα Δράμας να τον βάλουν να παίξει σε όλες τις θέσεις που είχαν ανάγκη. Και ακόμη και στον Παναθηναϊκό έπαιξε σε όλες τις θέσεις, εκεί που ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη. Εάν στην επίθεση είχε πρόβλημα, έβαζε τον Τάκη σέντερ φορ, στο κέντρο για επιθετικό χαφ έβαζε τον Τάκη, για αμυντικό χαφ έβαζε τον Τάκη τον Λουκανίδη, για σέντερ μπακ τον Τάκη τον Λουκανίδη, που στον Παναθηναϊκό υπήρχαν επίσης πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές, αλλά σαν τον Τάκη τον Λουκανίδη όχι»..

Best of internet