Εξω Σιμόες και Τσόσιτς, μέσα ο Μπακασέτας

Εξω Σιμόες και Τσόσιτς, μέσα ο Μπακασέτας

Gazzetta team
Εξω Σιμόες και Τσόσιτς, μέσα ο Μπακασέτας

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή.

Το 2018 μπήκε με το δεξί για την Ενωση, η οποία πέρασε με 4άρα από το Αγρίνιο και λίγες μέρες μετά, με αρκετές αλλαγές, ήταν όσο σοβαροί έπρεπε για να προκριθούν με δεύτερη νίκη επί του Παναιτωλικού στο κύπελλο. Με την ίδια σοβαρότητα πρέπει να συνεχίσουν και τώρα οι Κιτρινόμαυροι, οι οποίοι σκέφτονται τη νίκη και τίποτα λιγότερο υποδεχόμενοι τον ΠΑΣ, προκειμένου να παραμείνουν -στη χειρότερη για αυτούς περίπτωση- στο -1 από την κορυφή και δυνατά στη μάχη του τίτλου.

Η ΑΕΚ έκανε το Σάββατο στα Σπάτα την τελευταία προπόνηση της πριν το ματς και μετά το τέλος του προγράμματος ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιμόες, Τσόσιτς και ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος, όπως και ο Τζανετόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα