Γρηγορίου: «Κρατάω την αντίδραση»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Κρατάω την αντίδραση»

bet365

Ο τεχνικός του Πανιωνίου στάθηκε στο ότι οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν και έφτασαν στην ισοφάριση
Στην «αντίδραση» που έβγαλε ο Πανιώνιος στο σημερινό παιχνίδι, στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το σημερινό ματς. «Ήταν ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είχα τονίσει στα παιδιά ότι παίζει έναν τελικό με εμάς ο Απόλλων. Το παιχνίδι θα είχε από τον αντίπαλο δυνατές μονομαχίες κλπ. Μπήκαν πολλές φορές στην περιοχή μας με στατικές φάσεις και σε μία από αυτές σκόραρε. Εμείς είχαμε την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε σε εμάς, για μία ακόμα φορά η ομάδα έδειξε αντίδραση. Είχαμε και την κούραση γιατί παίξαμε τρία παιχνίδια στην ίδια εβδομάδα. Εγώ κρατάω την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο γιατί βοήθησε σε όλο το παιχνίδι τα παιδιά. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχθούμε και θα έχουμε την ενίσχυση μεσοβδόμαδα», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για την «μεταμόρφωση» των «κυανέρυθρων» στο δεύτερο μισό. «Αλλάζουμε πράγματα πολλά πράγματα και στο ημίχρονο σήμερα αλλάξαμε πράγματα και ρισκάραμε. Τα παιδιά βγάζουν αντίδραση και βλέπουν ότι πρέπει να διαχειριστούν διαφορετικά το ματς. Είμαι ευχαριστημένος και για τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο, βοηθούν πολύ. Αλλάξαμε τρεις σχηματισμούς σήμερα και βρίσκουμε λύσεις. Έχουν καλή νοοτροπία τα παιδιά».
Για το αν η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο γκολ της ισοφάρισης είπε ότι «ας μας χαμογελάσει και εμάς μια φορά η τύχη. Σαν ζυγαριά είμαστε αρνητικά όσον αφορά τον παράγοντα τύχη μέχρι τώρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο ξεκίνημα του αγώνα και να ήταν διαφορετικό το ματς».
Μετά ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά. «Αν όλα πάνε καλά θεωρώ θα υπογράψει άμεσα ο Μπραχίμι, ο Τασουλής είναι εδώ κανονικά και περιμένουμε να βγει η κάρτα του. Θεωρώ πως θα τους έχουμε μέσα στην εβδομάδα στην διάθεση μας. Είναι έτοιμοι και οι δύο αγωνιστικά, αυτό κοιτάμε κιόλας, θέλουμε παίκτες που θα είναι άμεσα έτοιμοι να βοηθήσουν. Κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις, άλλες δύο τουλάχιστον, όμως σε αυτές τις θέσεις βιαζόμασταν να ενισχυθούμε. Στο αριστερό άκρο της άμυνας που έφυγε ο Χατζισαφί και έναν επιτελικό μέσο. Κοιτάμε για κεντρικό αμυντικό, για αμυντικό χαφ και αν προκύψει και επιθετικός. Δεν καιγόμαστε εκεί, αλλά πρέπει να αποκτήσουμε βάθος σαν ομάδα. Αυτά τα παιδιά παίζουν συνέχεια και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας».
Για τις αποχωρήσεις, σχολίασε πως «ο Ταπόκο αποχωρεί μέσα στην εβδομάδα. Πρώτα κοιτάμε τι θα πάρουμε και μετά θα δούμε για τις αποχωρήσεις».
Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την κλήρωση του Κυπέλλου. «Αρχικά να αποφύγουμε τους τρεις μεγάλους. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι που θα ήθελα περισσότερο. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να διαλέξω όμως ποια ομάδα συγκεκριμένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα