Με Κιβρακίδη ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναιτωλικό

Με Κιβρακίδη ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναιτωλικό

Νίκος Μαρούδας
Με Κιβρακίδη ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναιτωλικό

bet365

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι ο Ατρόμητος, με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει στη διάθεσή του και τον Κυριάκο Κιβρακίδη ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό ολόκληρη την εβδομάδα.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε και ο Νταμίρ Κάναντι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Κανονικά σε αυτή βρίσκεται και ο Κυριάκος Κιβρακίδης που απουσίασε από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω τραυματισμού, αλλά τελικά τον ξεπέρασε και είναι στη διάθεση του Αυστριακού τεχνικού.

Την αποστολή την αποτελούν οι: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μενσά, Ουάρντα, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα