«Προτάσεις από Κίνα και Ντουμπάι έχει ο Καρσελά»

«Προτάσεις από Κίνα και Ντουμπάι έχει ο Καρσελά»

Gazzetta team
«Προτάσεις από Κίνα και Ντουμπάι έχει ο Καρσελά»

bet365

Ο Μεχντί Καρσελά θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με τους Βέλγους να αναφέρουν ότι εκτός από τη Σταντάρ Λιέγης, ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες της Κίνας και του Ντουμπάι.

Η Σταντάρ Λιέγης έχει ενδιαφερθεί να αποκτήσει ξανά τον Βελγομαροκινό εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα φύγει από τους «ερυθρόλευκους» μέσα στον Ιανουάριο.

Το όνομα του Καρσελά έχει συνδεθεί και με την Αλαβές, ωστόσο προτάσεις γι' αυτόν φαίνεται πως υπάρχουν και εκτός Ευρώπης.

Όπως αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ, ο Καρσελά έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Κίνας και του Ντουμπάι και δεν αποκλείεται τελικά να επιλέξει κάποια από τις δύο, έχοντας και ένα οικονομικό όφελος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα