Ο Κέβιν με τις παλιές επικαλαμίδες στον Ολυμπιακό στο ματς με Πλατανιά! (pic)

Ο Κέβιν με τις παλιές επικαλαμίδες στον Ολυμπιακό στο ματς με Πλατανιά! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Κέβιν με τις παλιές επικαλαμίδες στον Ολυμπιακό στο ματς με Πλατανιά! (pic)

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς πήρε το Νο11 στον Ολυμπιακό όμως στο πρώτο του ματς μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι είχε μαζί του τις παλιές αγαπημένες του επικαλαμίδες από την ομάδα!
Οι παλιές και μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ. Και ο Κέβιν δεν γινόταν να λησμονήσει τον Ολυμπιακό όπως και το ανάποδο...
Τρανή απόδειξη; Ο Μιραλάς έχει κρατήσει από την προηγούμενη θητεία του στον σύλλογο ένα τουλάχιστον ζευγάρι επικαλαμίδων! Το μαρτυρά και η σχετική φωτό από τα αποδυτήρια της ομάδας πριν την σέντρα στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς για το Κύπελλο, όπου ο Βέλγος άσος έκανε το come back του. Με το Νο11 (σ.σ. που φορούσε παλιά βέβαια ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς) καθώς το 14 που είχε στο πέρασμά του από την ομάδα το προηγούμενο διάστημα το έχει πλέον ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ωστόσο ο Μιραλάς είχε κρατήσει τις παλιές του επικαλαμίδες με το Νο14 και αυτές είχε και στα αποδυτήρια της ομάδας. Ακόμα μία επιβεβαίωση της λατρείας του προς τον σύλλογο που μεγαλούργησε και τον ανέδειξε. Δείτε την φωτό στην Gallery.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα