Ο Ολυμπιακός και η υπόθεση Μπαμπά...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός και η υπόθεση Μπαμπά...

bet365

Οι Πειραιώτες περιμένουν πρώτα τις αποχωρήσεις για να δουν τις όποιες επόμενες προσθήκες τους αλλά ο Τζόναθαν Μπαμπά παραμένει ένας διακαής πόθος του Όσκαρ Γκαρθία.
Ο Καταλανός το μεγάλο του... δώρο το πήρε με την απόκτηση του Μιραλάς. Ωστόσο και ένα... δωράκι τύπου Τζοναθάν Μπαμπά θα του άρεσε ιδιαίτερα. Μιλάμε φυσικά για τον πιτσιρικά της Σεντ Ετιέν για τον οποίον έχετε διαβάσει τόσες φορές και απασχολεί και ομάδες από Γαλλία και Ιταλία.
Για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό υπάρχει και το ΟΚ του Μοντέστο όπως έχετε διαβάσει ξανά και είναι μία περίπτωση που αρέσει. Επίσης είναι ατού για τους Πειραιώτες πως ο Μπαμπά όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες της Σεντ Ετιέν έχουν σε εκτίμηση τον Όσκαρ Γκαρθία από την συνεργασία που είχαν. Βέβαια ξανατονίζουμε πως ο Ολυμπιακός για να κάνει κίνηση για περιφερειακό επιθετικό, κίπερ ή ότι άλλο έχει κατά νου θα πρέπει πρώτα να... αδειάσει το ρόστερ από τους εκτός πλάνων και να βρουν οριστικά ομάδες. Όσο για υποθέσεις τύπου Τέγιο και Σοριάνο έχουμε επισημάνει το πόσο δύσκολες ήταν και παραμένουν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα