Ολυμπιακός: Το «αντίο» για τρεις αλλά έχει ακόμα... δρόμο στις αποχωρήσεις...

Ολυμπιακός: Το «αντίο» για τρεις αλλά έχει ακόμα... δρόμο στις αποχωρήσεις...

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «αντίο» για τρεις αλλά έχει ακόμα... δρόμο στις αποχωρήσεις...

bet365

Ο Μοχάμεντ Μπεν ανακοινώθηκε στον Ερυθρό Αστέρα, ο Φιγκέιρας κάνει προσπάθεια για το deal με Μπράγκα, ο Ελιουνούσι πάει ΑΙΚ αλλά μένουν τουλάχιστον ακόμα πέντε... κομμένοι!
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα οριστικά το... τοπίο των αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό. Ο Μπεν έκλεισε και τυπικά στον Ερ. Αστέρα, ο Φιγκέιρας προορίζεται για την Μπράγκα και καταβάλλεται προσπάθεια να τελειώσει άμεσα το θέμα και ο Ελιουνούσι ετοιμάζεται για ΑΙΚ.
Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν ακόμα 5 τουλάχιστον... φευγάτοι για να βρουν ομάδες. Έχουμε και... λέμε: Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Καρσελά, Καπίνο και Εμενίκε. Η πλευρά του Σέρβου θεώρησε πως μπορούσε να φύγει ακόμα και ελεύθερη και έτσι έρχονται κρούσεις που δεν ικανοποιούν τον σύλλογο, ο Καρσελά δείχνει... εγκλωβισμένος αν και φαινόταν να καταλήγει είτε σε Ισπανία είτε σε Βέλγιο, ο Καπίνο το... παλεύει δίχως κάτι οριστικό και ο Εμενίκε έχει... κάτσει στο συμβόλαιό του και διαδίδει διαρκώς πως έχει προτάσεις από την Τουρκία που δεν τον καλύπτουν όμως για να φύγει. Στην εξίσωση αυτή βέβαια μπορεί να μπουν ακόμα και οι Μποτία και Βούκοβιτς ή ακόμα και ο Μάρτινς. Έτσι υπάρχει ακόμα... δρόμος για τις αποχωρήσεις των... κομμένων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα