«Βλέπει» Νουχίου ο Ατρόμητος (vid)

«Βλέπει» Νουχίου ο Ατρόμητος (vid)

Νίκος Μαρούδας
«Βλέπει» Νουχίου ο Ατρόμητος (vid)

bet365

Στο Περιστέρι «παλεύουν» την περίπτωση του θηριώδη 28χρονου επιθετικού της Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Στο «κάδρο» του Ατρόμητου έχει μπει ο Ατντέ Νουχίου, καθώς στο Περιστέρι εξετάζουν και μάλιστα σοβαρά την περίπτωση του 28χρονου φορ της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.
Γεννημένος στην Πρίστινα, ο Κοσοβάρος στράικερ αγωνίζεται από το 2013 στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, όπου σε 151 ματς βρήκε στόχο 20 φορές.
Με «όπλο» το ύψος του (βλέπει τον κόσμο από τα 197 εκατοστά), ο διεθνής στράικερ έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Αυστρία. Οπου και έπαιξε στις «μικρές» Εθνικές της χώρας, αλλά το 2014 επέλεξε την «μεγάλη» του Κοσόβου.
Ο Κάναντι τον γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του σε Βελς (51/17), Ριντ (27/6), Ραπίντ Βιέννης (59/13), ενώ πριν πάει στην Αγγλία, για μία σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Εσκισεχιρπόρ (28/2).
Η περίπτωσή του, παρότι μένει ελεύθερος από τα «καναρίνια», χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολη, όμως στο Περιστέρι δείχνουν διατεθειμένοι να την «παλέψουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα