Νέο «όχι» στην Μπενφίκα για Παπέ Σισέ ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Νέο «όχι» στην Μπενφίκα για Παπέ Σισέ ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός επιμένει πως ο Παπέ Σισέ δεν πάει πουθενά και έκλεισε (πάλι) την... πόρτα στην ομάδα της Μπενφίκα, που έδινε το ποσό των 6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Γενάρη!

Ο νεαρός στόπερ εδώ και σημαντικό διάστημα έχει βρεθεί να απασχολεί ακόμα και συλλόγους του μεγέθους της Μπενφίκα και η πλευρά του να δέχεται διαρκώς κρούσεις, όμως ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει ανένδοτος. Μάλιστα από τον Νοέμβριο είχαν διαρρεύσει και οι προθέσεις αλλά και το ποσό που έδιναν οι Πορτογάλοι με τον πειραϊκό σύλλογο να είναι και τότε αρνητικός στο να αποχωρήσει ο παίκτης.

Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα της Μπενφίκα να προχωρήσει - σύμφωνα με πηγές από την Πορτογαλία - σε νέα προσπάθεια και προσφορά της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη από τον Γενάρη. Οι Ίβηρες είχαν ξεκινήσει από τα 4 εκατ. ευρώ για να φτάσουν να ρίχνουν στο... τραπέζι 6. Ο Ολυμπιακός όμως εμφανίστηκε καθ' όλα αρνητικός και με την επισήμανση πως ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν φεύγει! Εκτός του ότι τον κοστολογεί πολύ παραπάνω δεν προτίθεται να τον αφήσει. O 22χρονος Παπέ Σισέ γενικότερα εξακολουθεί να έχει μεγάλη ζήτηση κυρίως σε Πορτογαλία και Γαλλία (σ.σ. μέχρι και σε ομάδες επιπέδου Μαρσέιγ που παρακολουθούν διαρκώς ταλέντα) ενώ τον έχουν τσεκάρει και ομάδες από την Ιταλία. Ο Ολυμπιακός από μέρους του έχει... ξεκόψει από κάθε επίδοξο διεκδικητή της υπογραφής του την πιθανότητα να πουληθεί ο παίκτης. Κοινώς με τα τωρινά δεδομένα ο Σισέ πολύ απλά δεν παραχωρείται. Το καλοκαίρι ίσως η κατάσταση είναι διαφορετική αλλά για τώρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα