Έτοιμος ο Λεβαδειακός ενόψει Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Έτοιμος ο Λεβαδειακός ενόψει Παναθηναϊκού

bet365

Χωρίς προβλήματα, πλην αυτό του νεοαποκτηθέντος Σουλεϊμάνε Σαβαντόγκο, θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός (13/1, 19.30).

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αυριανό αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

Ο Σουλεϊμάνε Σαβατόνγκο, που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα, περιμένει την έκδοση κάποιων δικαιολογητικών, οπότε δεν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τους «πράσινους».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 19 παίκτες: Επασί, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φάβαρο, Νουάνκο, Νιασε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας ,Μπελγκατζουανί, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Μαρκόφσκι, Καθάριος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα