Η πρόταση της NOVA, τα πλέι οφ και η απορία για το League Cup

Η πρόταση της NOVA, τα πλέι οφ και η απορία για το League Cup

Η πρόταση της NOVA, τα πλέι οφ και η απορία για το League Cup

Στη NOVA περιμένουν την έγγραφη αντιπρόταση της Λίγκας για να τοποθετηθούν όμως δεν φαίνεται να αλλάζουν τα οικονομικά τους δεδομένα. Θέλουν πλέι οφ αλλά δεν ενδιαφέρονται για League Cup.

Στο συνδρομητικό κανάλι σύμφωνα με τα όσα απορρέουν από το ρεπορτάζ δεν αλλάζουν τις θέσεις τους. Εμμένουν στην πρόταση για 30 εκατ. ευρώ για τις 15 ομάδες (σ.σ. ο ΠΑΟΚ δεν ήταν στο προηγούμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο και διαπραγματεύθηκε χωριστά). Παράλληλα αυτό που εξακολουθούν να επιζητούν είναι ένα πρωτάθλημα με βάση τις προτάσεις που είχαν κάνει.
 
Πρωτάθλημα 12 ομάδων με ανάδειξη πρωταθλητή από τα πλέι οφ, ομάδες με πλήρη οικονομική και διοικητική εξυγίανση και όχι... καβγάδες και διαρκείς φωνές για διαιτησία και άλλες δυσφημιστικές ενέργειες. Σε όλα αυτά προκύπτει και η εξής απορία. Πως η Λίγκα που δεν κάνει φέτος πλέι οφ θέλει να κάνει League Cup; Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει πως το συνδρομητικό κανάλι θέλει το deal με πλέι οφ αλλά δεν έχει ενδιαφέρον να καλύψει διοργάνωση σαν εκείνη του League Cup. Υπάρχει δε και μία εκτίμηση από παράγοντες της αγοράς πως η Λίγκα έριξε την ιδέα της League Cup για να καλύψει με κάποιον τρόπο το ζήτημα της έλλειψης πλέι οφ και να καλύψει από εκείνον τον θεσμό τις τηλεοπτικές ανάγκες.

Best of internet