Έρχεται Ελλάδα για Πανιώνιο ο Μπραχίμι! (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Έρχεται Ελλάδα για Πανιώνιο ο Μπραχίμι! (pic)

bet365

O Μεργκίμ Μπραχίμι φτάνει στην Ελλάδα το βράδυ, για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και να υπογράψει στους «κυανέρυθρους», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Ο αντικαταστάτης του Σοτζέι Μασούντ βρέθηκε κι όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μεργκίμ Μπραχίμι, για την περίπτωσή του είχατε ενημερωθεί πρώτα από το gazzetta.gr από την Πέμπτη (11/1).

Ο 25χρονος Κοσοβάρος μέσος ταξιδεύει για Αθήνα, όπως ενημέρωσε μέσω instagram κι όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει την μεταγραφή του Ιστορικού για τη θέση που άφησε «ορφανή» ο Μασούντ και η οποία αποτέλεσε προτεραιότητα για τον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπραχίμι αγωνίζεται στη Γκρασχόπερς, όμως έχει πάρει την άδεια των Ελβετών να διαπραγματευτεί με την επόμενη ομάδα του και όπως φαίνεται, αυτή θα είναι ο Πανιώνιος, αν η υπόθεση καταλήξει οριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα