Στο… κόλπο και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για Κουλιμπαλί

Στο… κόλπο και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για Κουλιμπαλί

Νίκος Αθανασίου
Στο… κόλπο και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για Κουλιμπαλί

bet365

Οι Κροάτες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Αφρικανό μπακ του Παναθηναϊκού και στο «τριφύλλι» περιμένουν την επίσημη πρόταση.

Εκτός από την πρόταση της Μαλίν, για την οποία διαβάσατε πρώτα στο gazzetta.gr και δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ παρά τα όσα κυκλοφορούν, στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι ενήμεροι και για ακόμη έναν μνηστήρα που έχει εκφράσει ζεστό ενδιαφέρον για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.
Ο λόγος για την Ντινάμο Ζάγκρεμπ που έχει κάνει κρούση στο «τριφύλλι» για τον μπακ από το Μάλι.

Μετά την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν, οι «πράσινοι» έχουν ανοιχτό δίαυλο με την οικογένεια Μάμιτς που ελέγχει τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ και περιμένουν αυτό το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί και σε επίσημη πρόταση που θα είναι κοντά στο μισό εκατομμύρια, πόσο που προσδοκά ο σύλλογος από μία ενδεχόμενη πώληση του Κουλιμπαλί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα