Κούγιας: «Αν δεν υπογράψουν οι μεγάλοι, θα έχουμε πόλεμο»

Κούγιας: «Αν δεν υπογράψουν οι μεγάλοι, θα έχουμε πόλεμο»

Κούγιας: «Αν δεν υπογράψουν οι μεγάλοι, θα έχουμε πόλεμο»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στάθηκε στη σημασία της συμπόρευσης των ομάδων της Superleague Σουρωτή στο ζήτημα των τηλεοπτικών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα εκλάβουν σαν εχθρική κίνηση τη μη υπογραφή εκ μέρους των μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ: «Ενωμένες οι 12 ομάδες (πλην των μεγάλων) θα κάνουμε συγκεκριμένη πρόταση στη NOVA που πιστεύω πως θα τη συμφέρει και θα τη δεχτεί. Εξάλλου, η NOVA έχει βοηθήσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Η πρόταση αυτή έχει όλες τις νόμιμες καλύψεις, ώστε κάνεις να μην μπορεί να τη σπάσει. Οποια από τις μεγάλες ομάδες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει αλλά αυτό για εμάς θα σημαίνει πόλεμο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβηλος είπε: «Ενωμένες οι 12 ομάδες θα καταθέσουμε την πρότασή μας και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την κεντρική διαχείριση. Αν υπάρξει θα μιλάμε για βίαιη υποβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος. Επίσης, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα θέσει θέμα συζήτησης το οτι οι ελληνικές ομάδες ενώ βρίσκονται στο στοίχημα οι ίδιες δεν έχουν το παραμικρό έσοδο από της στοιχηματικές εταιρείες. Είναι άδικο και θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα αυτό και αν οι εταιρείες αυτές δεν θέλουν ή θεωρούν οτι δεν τους συμφέρει ας μην χρησιμοποιούν τις ελληνικές ομάδες».

Best of internet