Ολυμπιακός και Μπάρτσα στον αγώνα για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός και Μπάρτσα στον αγώνα για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων

bet365

Οι Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, δείχνοντας πάλι το έντονο κοινωνικό πρόσωπο.
Οι ερυθρόλευκοι με την Μπάρτσα έχουν συνεργαστεί σε διάφορα επίπεδα το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και για τον αγώνα της υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων και για ένα καλύτερο μέλλον για για άτομα που περνάνε δύσκολα. Ως γνωστόν οι Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα βοηθούν εδώ και χρόνια την UNICEF. Ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Ζόζεπ Μπαρτομέου άλλωστε συνυπέγραψε την «Αρχή των Αθηνών», στο πλευρό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα