Το project του League Cup ως ένας νέος τρόπος εύρεσης χορηγών

Δημήτρης Τομαράς
Το project του League Cup ως ένας νέος τρόπος εύρεσης χορηγών

bet365

Το League Cup έπεσε ως ιδέα στο τραπέζι, στην Λίγκα το συζητούν σοβαρά ως νέο θεσμό αλλά και σε μεγάλο βαθμό σαν έναν τρόπο εύρεσης νέων χορηγών και ακόμα και χρημάτων από τηλεοπτικά.
Όλα τα δεδομένα για το League Cup και το πως διεξάγεται τα έχετε διαβάσει ήδη στο Gazzetta.gr. Αυτό όμως που έχει την σημασία του είναι πως μέσα από αυτόν τον θεσμό η Λίγκα προσδοκά σε οφέλη που θα την αναβαθμίσουν οικονομικά και τηλεοπτικά.
Συγκεκριμένα μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης η Λίγκα ευελπιστεί να βρει τηλεοπτικό πάροχο να την καλύπτει αλλά και έσοδα μέσω χορηγιών και ακόμα και σχετικών events. Κάτι που ήδη έχουν ζητήσει και οι μικρομεσαίες ομάδες. Με άλλα λόγια είναι και ένα νέο project για να βρεθούν έξτρα έσοδα για την διοργανώτρια αρχή και να βοηθηθούν κυρίως οι ομάδες που περιμένουν πως και πως το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Στην Ελλάδα πρέπει να σημειωθεί πως έχει γίνει ξανά League Cup.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα