Ξανά εκτός Σιμόες και Τσόσιτς, μέσα ο Μπακασέτας

Ξανά εκτός Σιμόες και Τσόσιτς, μέσα ο Μπακασέτας

Gazzetta team
Ξανά εκτός Σιμόες και Τσόσιτς, μέσα ο Μπακασέτας

bet365

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει τον Αντρέ Σιμόες να κάνει ξανά ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα να προλαβαίνει τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή. Υπολογίζεται κανονικά ο Τάσος Μπακασέτας.

Και στη ρουλέτα... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Λίγες είναι οι πιθανότητες για τον Πορτογάλο μέσο να προλάβει την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες, αφού ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Εξάλλου, ο Ούρος Τσόσιτς υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ τα καλά νέα του ιατρικού δελτίου προέρχονται από τον Τάσο Μπακασέτα, που προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε κανονικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στα σχέδια του Χιμένεθ για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή (14/1, 19.30).

Η προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 18.30 και συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα