Δέλλας: «Τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο»

Δέλλας: «Τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο»

Δέλλας: «Τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο»

Την πεποίθηση του ότι μέσα από σκληρή δουλειά η αγωνιστική εικόνα του Παναιτωλικού θα αλλάξει προς το καλύτερο εξέφρασε κατά την ανακοίνωση του ο Τραϊανός Δέλλας!

Και στη ρουλέτα...  πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την εθνική ομάδα, ξεκαθάρισε πως ήταν εύκολη απάντηση στο «ναι» στην πρόταση του Παναιτωλικού αφού πρόκειται για ένα σύλλογο άρτια οργανωμένο με τις πλέον ιδανικές συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

«Την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αναλαμβάνει από σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας και το απόγευμα (ώρα 5.00) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας. Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας»
 
Στην πρώτη του δήλωσε ως νέος τεχνικός του Αγρινιώτικου συλλόγου ο «Κολοσσός» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν και των ανθρώπων που διοικούν. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των λόγων. Μέσα από τη σκληρή δουλειά τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του Παναιτωλικού».

Best of internet