Λουτσέσκου: «Δεν είναι παίκτης μας ο Μολέδο, δεν επειγόμαστε για στόπερ»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Δεν είναι παίκτης μας ο Μολέδο, δεν επειγόμαστε για στόπερ»

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε ζωντανά στη συνδομητική τηλεόραση, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, αποφεύγοντας να σχολιάσει κάτι για το θέμα του Ροντρίγο Μολέδο και δηλώνοντας πως η ομάδα του είναι πλήρης, αν και κάθε μεταγραφή που μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτη.

Και στη ρουλέτα... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Η Superleague Σουρωτή βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, αλλά δεδομένου ότι ο Ιανουάριος αποτελεί περίοδο μεταγραφών, στον ΠΑΟΚ, όπως και σε όλες τις ομάδες, ασχολούνται και με την ενίσχυση της ομάδας τους.

Η περίπτωση του Ροντρίγο Μολέδο βρίσκεται στο προσκήνιο για τους Θεσσαλονικείς, αλλά στη συνέντευξή του στην κάμερα της NOVA, ο προπονητής του «Δικέφαλου του βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι παίκτης της ομάδας, ώστε να μπορεί να μιλήσει γι' αυτόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA ο Ρουμάνος τεχνικός:

-τις πρώτες εμφανίσεις στο 2018: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, τις προπονήσεις και τον τρόπο που παίζουμε. Αυτό βοηθά στην αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να έχουμε την ίδια συγκέντρωση συνέχεια για να μην κάνουμε λάθος. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είχαμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα και καλή απόδοση. Απέναντι στα Τρίκαλα είχαμε διάθεση να παίξουμε, αλλά μας έλειψε λίγο η επιθετικότητα λόγω και του αποτελέσματος στο πρώτο αγώνα. Το θετικό είναι πως θέλουμε να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας».

-τον αγώνα με την Κέρκυρα: «Κάθε παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν τελικός. Κάθε παιχνίδι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί να σκεφτείς ότι κάποια ματς είναι πιο εύκολα από τα ντέρμπι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος, να είσαι συγκεντρωμένος και να δίνεις το καλύτερο σαν ομάδα. Σίγουρα υπάρχει μια διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε μας και την Κέρκυρα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κρίνει μόνο αυτό ένα ματς. Πρέπει να δουλέψεις, να τρέξεις και να παλέψεις. Μόνο έτσι θα φανεί στο τέλος η ποιότητα. Η Κέρκυρα έχει το δικό της μεγάλο στόχο, που είναι να σωθεί. Άλλαξαν προπονητή, θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τα όποια λάθη μας και για μας είναι σημαντικό να σκοράρουμε νωρίς για να ανοίξουμε το παιχνίδι. Αν δεν σκοράρεις, υπάρχει πίεση και το παιχνίδι μπορεί να γίνει πιο δύσκολο». -την ψυχολογία της ομάδας: «Πιστεύω πως υπάρχει αυτοπεποίθηση και οι παίκτες περιμένουμε με καλό αίσθημα κάθε παιχνίδι. Δεν αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την πίεση που υπάρχει, γιατί είμαστε επικεντρωμένοι στην προετοιμασία. Είναι θέμα συγκέντρωσης και πώς θα μπούμε στο παιχνίδι. Με αυτή τη στάση και με καλή προετοιμασία μπορούμε να μπούμε καλά σε ένα ματς, να σκοράρουμε νωρίς και να αποφύγουμε την πίεση».

-την απόκτηση του Ασεβέδο: «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, έρχεται από μια σημαντική ομάδα της Ευρώπης, όπως η Σαχτάρ. Η προηγούμενη ομάδα του έπαιζε πολύ επιθετικά, όπως μας αρέσει και μας. Πιστεύω πως ταιριάζει καλά με το στυλ μας και το πώς αρέσει στον κόσμο μας να παίζουμε. Ήταν προφανές ότι χρειαζόμασταν έναν αριστερό μπακ. Ο παίκτης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί όταν θα είναι 100% έτοιμος. Όλοι οι παίκτες σε όλο τον κόσμο θέλουν να παίξουν αμέσως».

-το θέμα του Μολέντο: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον Μολέντο. Δεν είναι παίκτης μας. Είμαστε ασφαλείς όπως είμαστε. Αν υπάρξει μία ακόμη μεταγραφή, θα είναι καλό για τα παιχνίδια που θα έρθουν. Γιατί υπάρχουν από εδώ και πέρα πολλά και κρίσιμα ματς στο εξής».

-το αν μετά από τον στόπερ θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες: «Δεν ξέρω, θα δούμε. Το σημαντικό είναι πως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αν μια κίνηση μπορεί να μας βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτη. Όμως δεν επειγόμαστε για κάτι τέτοιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα