Σκέψεις Ιντερνασιονάλ για Μολέδο από τώρα!

Σκέψεις Ιντερνασιονάλ για Μολέδο από τώρα!

Θοδωρής Βασίλης
Σκέψεις Ιντερνασιονάλ για Μολέδο από τώρα!

bet365

Την ώρα που ο Μολέδο οδεύει προς Τούμπα και ΠΑΟΚ, στην Βραζιλία νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σκέψεις της Ιντερνασιονάλ για απόκτηση του παίκτη από τώρα.

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Όπως είναι γνωστό ο Μολέδο έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ για το καλοκαίρι ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον φέρει στην Τούμπα τον Ιανουάριο δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Νέα δημοσιεύματα στην Βραζιλία φιλοξενούν δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ιντερνασιονάλ που δεν αποκλείει ο παίκτης να μετακομίσει από τώρα στο Πόρτο Αλέγκρε.

«Θα εξαρτηθεί από την ελληνική ομάδα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Εμείς έχουμε υπογράψει προσύμφωνο μαζί του και θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία μαζί του την 1η Ιουλίου. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, αλλά δεν είναι τίποτα οριστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο Μέλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα