Επιμένει στην γρήγορη και σωστή κυκλοφορία και στο έντονο πρέσινγκ ο Γκαρθία

Επιμένει στην γρήγορη και σωστή κυκλοφορία και στο έντονο πρέσινγκ ο Γκαρθία

Gazzetta team
Επιμένει στην γρήγορη και σωστή κυκλοφορία και στο έντονο πρέσινγκ ο Γκαρθία

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία δουλεύει το πρώτο του διάστημα στον Ολυμπιακό το κομμάτι της γρήγορης και σωστής κυκλοφορίας της μπάλας αλλά και του πρέσινγκ ψηλά που θέλει.

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ήδη έχετε διαβάσει για τα... θέλω του Γκαρθία. Ο Ισπανός όπως έχουμε τονίσει ξανά ζητάει διαρκή κίνηση με ή χωρίς την μπάλα και ακόμα και εναλλαγή θέσεων στην επίθεση όποτε αυτό χρειάζεται. Ένα ακόμα στοιχείο είναι η πίεση ψηλά, πράγμα που έκανε πολύ ο Τζούρτζεβιτς με τον Μιραλάς από την αρχή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο Κύπελλο αλλά και ο πιτσιρικάς Βρουσάι στο τέλος και απέφερε γκολ. Στις μεταβιβάσεις ο Ισπανός δεν θέλει πολλά πολλά. Πάσες με την μία, κάτω η μπάλα και όσο πιο λίγα λάθη γίνεται. Επίσης για τον ίδιο έχει μεγάλη σημασία η μπάλα να πηγαίνει διαρκώς μπροστά. Ακόμα και σε συνθήκες πρέσινγκ από τον αντίπαλο να μην γυρίζει τόσο πολύ στον κίπερ της ομάδας.

Ο Γκαρθία γενικότερα στα πρώτα του δείγματα εμμένει στην δουλειά στην γρήγορη και σωστή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην πίεση ψηλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα