Πανικός για Μανόλο, Λιβάια και Τσιντώτα! (pics)

Πανικός για Μανόλο, Λιβάια και Τσιντώτα! (pics)

Gazzetta team
Πανικός για Μανόλο, Λιβάια και Τσιντώτα! (pics)

bet365

Κοπή πίτας στο club της Original Νέου Κόσμου - Μπραχαμίου με περισσότερους από 300 οπαδούς της Α.Ε.Κ. να κάνουν τη... νύχτα - μέρα, σκηνές λατρείας με Λιβάια! Χιμένεθ: «ΑΕΚάρα, σας υπόσχομαι...».

Κιτρίνησε για μια ακόμη φορά η Αγίου Δημητρίου στο ύψους του Μπραχαμίου από τους οπαδούς της Α.Ε.Κ. Κι αυτό διότι όπως πάντα σε κάθε κοπή πίτας του club της Original 21 Νέου Κόσμου - Μπραχαμίου επικρατεί πανικός! Κατι που εμπέδωσαν οι Μανολο Χιμένεθ, Μάρκο Λιβάια και Παναγιώτης Τσιντώτας που ήταν και οι επίσημοι καλεσμένοι για την εκδήλωση...

Περισσότεροι από 300 οπαδοί της Ένωσης έκαναν τη... νύχτα - μέρα με την άφιξη των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ και διέκοψαν ξανά την κυκλοφορία για αρκετή ώρα και μέχρι να διανύσουν τα μέτρα από το μέρος που πάρκαραν έως το εσωτερικό του club προπονητής και ποδοσφαιριστές.

Αντικείμενο λατρείας έγινε ο Μάρκο Λιβάια που βίωσε και εισέπραξε απίθανη αγάπη από τους Ενωσίτες. Ο Κροατης έδειξε να μη πιστεύει στα μάτια του και δεν σταμάτησε ο ίδιος και ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Παναγιώτης Τσιντώτας να βγάζουν φωτογραφίες με τους οπαδούς που τους ζητούσαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο...

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Σεβιγιάνος τεχνικός, ο οποίος μίλησε στους οπαδούς της ΑΕΚ, λέγοντας τους: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και σας ευχαριστώ που μας καλέσατε εδώ, στο σπίτι σας. Θέλω, επίσης, να σας ευχαριστήσω επειδή από την πρώτη μέρα νιώθω ότι είμαι μέλος της οικογένειας σας. Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ εύκολο να δίνεις υποσχέσεις, εγώ αυτό που θα σας υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% και θα ζητήσω και από τους παίκτες μου να κάνουν το ίδιο, να δώσουν το μάξιμουμ για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας. Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ, επομένως, είναι ότι θα τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και από εκεί και πέρα να μας βοηθήσει ο Θεός ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας, το οποίο τόσο πολύ μας λείπει και το θέλουμε. ΑΕΚάρα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα