ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα περιμένουν τον Μολέδο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα περιμένουν τον Μολέδο

bet365

ΠΑΟΚ και Μολέδο έχουν δώσει τα χέρια κι ο Βραζιλιάνος ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη, μετά και την ολοκλήρωση των επαφών του «Δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Η νεότερη εξέλιξη στο σήριαλ της απόκτησης του Ροντρίγκο Μολέδο από τον ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με το γεγονός ότι εντός των επόμενων ημερών, ίσως και εντός του Σαββατοκύριακου, οι ασπρόμαυροι περιμένουν τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και να επισημοποιηθεί η απόκτησή του ως δανεικού από τον Παναθηναϊκό για τους επόμενους έξι μήνες.

Η συμφωνία των «ασπρόμαυρων» με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά το τοπίο της υπόθεσης θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (12/1), μετά τις νέες επαφές που αναμένεται να υπάρξουν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Εκτός από τα οικονομικά ανταλλάγματα (300.000 ευρώ) θα οριστικοποιηθεί και το ποιοι ποδοσφαιριστές (Κάτσε, Κωνσταντινίδης) θα παραχωρηθούν και με ποιο καθεστώς από το «Δικέφαλο» στους «πράσινους» ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα