ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Μολέδο, περιμένει τον Παναθηναϊκό!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Μολέδο, περιμένει τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο αμυντικό για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν και περιμένει το deal με τον Παναθηναϊκό. Πρόταση για 300.000 και τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη.

Ο δικέφαλος του βορρά συνεχίζει την προσπάθειά του να αποκτήσει τον Ροντρίγο Μολέδο μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και θα ενταχθεί στην Ιντερνασιονάλ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θεωρείται ο κατάλληλος για την ενίσχυση της άμυνας και της ώθησης στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, προκειμένου να μετακομίσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι και βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Η πρόταση των «ασπρόμαυρων» περιλαμβάνει 300.000 ευρώ και δύο έμψυχα ανταλλάγματα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, τον Έργκις Κάτσε και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, προκειμένου να ξεκαθαρίσει και το καθεστώς με το οποίο θα πάνε οι δύο ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό και σύντομα αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα