«Συμφωνία ΑΙΚ με Ελιουνούσι, ζητάει 1 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

«Συμφωνία ΑΙΚ με Ελιουνούσι, ζητάει 1 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Συμφωνία ΑΙΚ με Ελιουνούσι, ζητάει 1 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

bet365

Οι Σουηδοί μεταφέρουν με βεβαιότητα την πληροφορία για συμφωνία της ΑΙΚ με τον Ελιουνούσι, αναφέροντας ωστόσο πως ο Ολυμπιακός αξιώνει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.
Σύμφωνα με πηγές και πληροφορίες από την Σουηδία και ΜΜΕ όπως η Expressen ο Ελιουνούσι τα έχει βρει σε όλα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης και απομένουν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό που ήδη γίνονται. Στο Λιμάνι εμφανίζονται να ζητούν 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς εξτρέμ. Η σουηδική ομάδα κάνει τις τελικές συζητήσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα ήθελε αγορά του παίκτη, ωστόσο δεν έχει θέμα και με δανεισμό του.
Οπότε είναι μία πολύ πιθανή εκδοχή ο δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. O 29χρονος άσος θα διακόψει τον δανεισμό του στην Καραμπάγκ για να συνεχίσει στην ΑΙΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα