Εκδικάζονται οι υποθέσεις Τελάντερ - Ταυλαρίδη

Εκδικάζονται οι υποθέσεις Τελάντερ - Ταυλαρίδη

Gazzetta team
Εκδικάζονται οι υποθέσεις Τελάντερ - Ταυλαρίδη

bet365

Το μεσημέρι θα εκδικαστούν οι υποθέσεις των Στάθη Ταυλαρίδη και Ράσμους Τελάντερ κόντρα στον Παναθηναϊκό με τους δύο ποδοσφαιριστές να είναι αποφασισμένοι να το τρέξουν μέχρι τέλος.

Παίξε νόμιμα στο Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει την αποπληρωμή σε 40-45 δόσεις με την πρώτη δόση τον Απρίλιο ή τον Μάιο, και όσων η οφειλή είναι πάνω από 100.000 ευρώ να εξοφληθούν σε βάθος διετίας και τριετίας.

Αυτές που είναι οι πιο δύσκολες είναι αυτές των Τελάντερ με τον Δανό να θέλει 100.000 ευρώ και Ταυλαρίδη ο οποίος θέλει 97.000. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τους «πράσινους» οι οποίοι για να πάρουν αναβολή θα πρέπει να καταβάλουν σημαντικό ποσό στους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα