Τραγούδι και... χιλιάρικο για Λάζαρο και Ντούνη! (pics)

Τραγούδι και... χιλιάρικο για Λάζαρο και Ντούνη! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Τραγούδι και... χιλιάρικο για Λάζαρο και Ντούνη! (pics)

bet365

Ο Μελισσανίδης έταξε 1000 ευρώ σε όποιον παίκτη της ΑΕΚ είχε τα... άντερα να τραγουδήσει και ο Λάζαρος είπε το: «για τα λεφτά τα κάνεις όλα»!

Το κλίμα στην κοπή της πίτας της Ενωσης ήταν τέλειο. Αυτό είναι ο κανόνας φέτος στα Κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και σε αυτό, άλλωστε, στάθηκε και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ομιλία του προς την ομάδα, όπως προαναφέραμε στο σχετικό κομμάτι. Και φρόντισε ο ίδιος ο Τίγρης να το κάνει ακόμη καλύτερο, προκαλώντας τον σχετικό χαβαλέ, με το... πριμ-πρόκληση που έταξε.

Συγκεκριμένα, μόλις ο Βινίσιους πήρε το τελευταίο φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε 1000 ευρώ, ο Μελισσανίδης επενέβη λέγοντας: «Κι άλλα 1000 ευρώ τώρα από μένα σε όποιον τολμήσει να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει»! Ο Τίγρης έριξε το γάντι και οι Ντούνης και Χριστοδουλόπουλος, κατά σειρά, το σήκωσαν και στη συνέχεια... μάγεψαν με τις ικανότητες τους στο τραγούδι.

Ο πιτσιρικάς γκολκίπερ της Ένωσης τραγούδησε το σουξέ: «Ξημερώματα» του Αργυρού και ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν εκεί. Όμως ο Λάζαρος πάντα εύστοχος πήρε με τη σειρά του το μικρόφωνο και τραγούδησε το «για τα λεφτά τα κάνεις όλα», προκαλώντας τον... πανικό στο εστιατόριο της Γλυφάδας που έγινε η εκδήλωση της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα