Μελισσανίδης: «Πρωτάθλημα για τον κόσμο μας»! (pics)

Μελισσανίδης: «Πρωτάθλημα για τον κόσμο μας»! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Μελισσανίδης: «Πρωτάθλημα για τον κόσμο μας»! (pics)

bet365

Απόλυτη η ευχή του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον τίτλο στους παίκτες της ΑΕΚ στην κοπή της πίτας, η ατάκα του για «νεοπλουτίστικες μεθόδους» και τα... λόγια άλλων - Πού πήγαν τα φλουριά.

Πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της Γλυφάδας, όπως είχε προγραμματιστεί, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εννεοίται πως η εκδήλωση έγινε με το μεγάλο αφεντικό της ομάδας να έχει τον απόλυτο ρόλο του πρωταγωνιστή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχοντας δίπλα του τους κ.κ.: Ασλανίδη και Μπάγεβιτς έκοψε την πίτα

«Ήρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπάτων και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικό μαγαζί το Mutfak γιατί το έχει ένας φανατικός ΑΕΚτζής με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια με υγεία σε σας και στις οικογενειές σας. Να έχουμε καλή συνέχεια στον δεύτερο γύρο και να δωσουμε χαρά στους οπαδούς καταφέρνοντας να τους φέρουμε το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να συνεχίσει τονίζοντας:

«Και να σας πω ένα πράγμα: είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θελω λοιπόν να συνεχίσετε έτσι και να παραμείνει έτσι όλο το κλίμα, να είμαστε: οικογένεια! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα. Να σας πω για ακόμα μια φορά καλή χρόνια, πάνω απ’ όλα υγεία και θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι: Χιμένεθ, Αραούχο, Βινίσιους, Αντωνίου και Μπουρουτζίκας (μασέρ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα