Αυτά έκανε ο Μιραλάς με τον Πλατανιά!

Αυτά έκανε ο Μιραλάς με τον Πλατανιά!

Δημήτρης Τομαράς
Αυτά έκανε ο Μιραλάς με τον Πλατανιά!

bet365

Το Gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες την πρώτη παρουσία του Κέβιν Μιραλάς με την φανέλα του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή του.

Η επάνοδος του Μιραλάς είναι γεγονός και έχει το ενδιαφέρον να δούμε το πως πήγε και το τι έκανε. Λίγο πριν το 9' απέφυγε εξαιρετικά δύο αντιπάλους και κέρδισε φάουλ. Μετά έκανε και δύο κοψίματα πάνω στην μπάλα. Στο 11' ένα πολύ καλό φάουλ που έβγαλε δύσκολα ο Κοκκαλάς. Στο 16' συνεργάζεται με Φιγκέιρας και περνάει 2 αντιπάλους παίρνοντας κόρνερ. Στο 17' χάνει καλή φάση με προβολή από κοντά έξω. Στο 29' σπάει την μπάλα στον Χατζισαφί και βγάζει προϋποθέσεις για ευκαιρία. Στο 44' περνάει 2 φορές τον Κοροβέση και παίρνει φάουλ και την κάρτα στον αντίπαλό του. Στο 45' πέρασε ξανά 2 αντιπάλους.

Στο 2ο μέρος είχε δύο καλές στιγμές ακόμα. Ένα χαμένο τετ α τετ αλλά και δημιουργία φάσης με μπαλιά προς τον Ζιλέ. Ο Βέλγος άσος αποθεώθηκε στην αλλαγή του στο 85'. Σίγουρα θέλει ακόμα χρόνο και δρόμο να βρει τον ρυθμό του και τον τρόπο που θέλει ο ίδιος αλλά για πρώτο παιχνίδι και μεγάλη διάθεση είχε και μέσα σε αρκετές φάσεις ήταν. Προσπάθησε να τρέξει αρκετά και να πιέσει επίσης ψηλά. Ο Μιραλάς είχε και διαρκή κίνηση χωρίς την μπάλα ενώ εκτός από 2ος φορ πήγαινε και προς τα άκρα αλλά και γύριζε και στο κέντρο για να πάρει μπάλα. Είχε 3 τελικές, κερδισμένα φάουλ, μία κερδισμένη κίτρινη κάρτα, κλεψίματα και ενώ ανέλαβε και εκτελέσεις φάουλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα