«Είμαστε ανοικτοί στον δανεισμό του Ρεμί στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Βέργος
«Είμαστε ανοικτοί στον δανεισμό του Ρεμί στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουθ επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λοΐκ Ρεμί, τονίζοντας πως ο σύλλογος των Καναρίων Νήσων είναι ανοικτός στον δανεισμό του Γάλλου επιθετικού.

Τσέλσι – Άρσεναλ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχει γίνει γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προχωρήσουν σε κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση και πως αυτό που προέχει πλέον είναι η αποχώρηση παικτών που δεν υπολογίζονται στο ρόστερ.

Μία από τις περιπτώσεις που έχει απασχολήσει, πάντως, τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Λοΐκ Ρεμί της Λας Πάλμας. Ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος έχει σκοράρει πέντε γκολ σε 12 εμφανίσεις στη φετινή Primera Division, δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ και η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου του έχει μεταφέρει να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν... παίζει μόνος του για τον Ρεμί, ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετούς ισπανικούς συλλόγους, αλλά και από Γαλλία και Τουρκία. Το ιδανικό, πάντως, σενάριο για τη Λας Πάλμας θα ήταν να μην δανείσει τον παίκτη σε ομάδα της Primera με ίδιους στόχους, αλλά να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Μιλώντας στο Gazzetta.gr ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουθ τόνισε πως η Λας Πάλμας είναι ανοικτή στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ρεμί είναι εκείνος που έχει προτεραιότητα για να αποφασίσει την ομάδα που θα συνεχίσει τουλάχιστον ως το τέλος της φετινής σεζόν.

«Μπορεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν όμως αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, από την Ισπανία, την Τουρκία και τη Γαλλία. Ο Ρεμί θα αποφασίσει πρώτος και εμείς μετά. Είναι αλήθεια πάντως ότι θα επιθυμούσαμε να μην τον παραχωρήσουμε σε ισπανική ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς», υποστήριξε αρχικά στο Gazzetta.gr ο Κρουθ.

Όπως πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, το πιο πιθανό είναι ένας δανεισμός του ποδοσφαιριστή και όχι παραχώρησή του με κανονική μεταγραφή.

«Μιλάμε μόνο για δανεισμό. Θα μπορούσαμε ακόμα και να τον πουλήσουμε βέβαια, αν και το πιο πιθανό είναι να φύγει με τη μορφή δανεισμού. Δεν μπορώ να πω αν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ρεμί».

Πάντως, όπως ξεκαθάρισε στο Gazzetta.gr ο Κρουθ, η απόφαση να φύγει ο Ρεμί ήταν καθαρά του Χέμεθ καθώς η διοίκηση δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει ο Γάλλος επιθετικός στο ρόστερ της ομάδας: «Η απόφαση να μην συνεχίσει ο Ρεμί στη Λας Πάλμας είναι του νέου προπονητή. Ο σύλλογος θέλει τον παίκτη να παραμείνει, αλλά στον προπονητή δεν αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του, κυρίως ο τρόπος που κινείται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την μπάλα. Δεν έχει υπάρξει κανένα πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Ρεμί είναι καλός τόσο ως χαρακτήρας, όσο και ως ποδοσφαιριστής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα