Μαλεζάς: Να μείνει για πάντα στην Τούμπα!

Μαλεζάς: Να μείνει για πάντα στην Τούμπα!

Σταύρος Σουντουλίδης
Μαλεζάς: Να μείνει για πάντα στην Τούμπα!

bet365

Ο «συν ένας χρόνος» του συμβολαίου, που υπέγραψε το Μάρτιο του 2017, αλλά και η επιθυμία του Στέλιου Μαλεζά, να κλείσει την καριέρα του με την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Στέλιος Μαλεζάς είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στην Τούμπα. Αυτή την στιγμή είναι ο πιο «παλιός» στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια και η εκτίμηση της οικογένειας Σαββίδη και όλων όσων βρίσκονται γύρω από την ομάδα είναι δεδομένη και σεβαστή.

Ο «Μάλε» πήγε στον ΠΑΟΚ πριν από δεκατρία χρόνια, το 2004, έφυγε για ένα διάστημα τριών ετών (2012-2015), αλλά επέστρεψε όταν στην Τούμπα αναζητούσαν ικανούς ποδοσφαιριστές, που θα γνωρίζουν και το τι εστί ΠΑΟΚ.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Κατερινιώτης αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε, διάρκειας 1+1 έτους. Πολλοί ήταν τότε που απόρησαν για το «συν ένα», περιμένοντας ότι είναι ο εύκολος τρόπος για να μην συνεχίσεις την συνεργασία με έναν ποδοσφαιριστή, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται να μην κάνουν χρήση του «συν ένα έτους».

Δεν είναι οι 10 εμφανίσεις, τα 864 λεπτά συμμετοχής και το 1 γκολ (της νίκης στα Χανιά επί του Πλατανιά) που κάνουν τόσο σημαντική την παρουσία του στην ομάδα. Είναι όλα τα υπόλοιπα, ο χαρακτήρας του, η αγάπη του για τον σύλλογο, ο σεβασμός που τον κάνουν απαραίτητο και χρήσιμο για την καθημερινότητα της ομάδας.

Γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 1985, θα κλείσει σε δύο μήνες τα 33 χρόνια, αλλά θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο με πρωταρχικό στόχο να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Στο μυαλό του υπάρχει η ιδέα να συνεχίσει από κάποιο πόστο μέσα στην ομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να το συζητήσει με τη διοίκηση και τον Ιβάν Σαββίδη.

Η εκτίμηση προς το πρόσωπό του εκφράστηκε δημόσια το βράδυ της Τρίτης (9/1) από τον Γιώργο Σαββίδη, που με τα όσα απάντησε σ’ έναν οπαδό του «Δικεφάλου» σε διάλογο στα social media, έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά το ποιος είναι ο Στέλιος Μαλεζάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα